Campings met privé sanitair in Overijssel

Ben je op zoek naar een camping met privé sanitair in Overijssel? Hieronder vind je een overzicht van alle kindercampings met privé sanitair in Overijssel.

Campings met privé sanitair in Overijssel

molke camping prive sanitairVakantiepark Mölke heeft verschillende kampeerplaatsen met privé sanitair. Mölke ligt naast het riviertje de Regge in Overijssel, hier kunnen kinderen zich uren vermaken op het aangelegde eigen strand.

Op elk kampeerveld is een speeltuin te vinden, er is een overdekt zwembad met peuterbadje, en tijdens de schoolvakanties een is er een animatieteam.


zandstuve camping met prive sanitairBij Kampeerdorp De Zandstuve hebben ze twee soorten kampeerplaatsen met privé sanitair: op de ene zijn huisdieren welkom en de andere is huisdiervij.

De camping is een echte familiecamping, met een verwarmd buitenzwembad en een subtropisch binnenbad. Er is een waterspeeltuin, indoorspeeltuin, diverse speeltuintjes en een animatieprogramma aanwezig.


sallandshoeve camping prive sanitair overijsselOp camping De Sallandshoeve hebben ze kampeerplaatsen met privé sanitair. De camping heeft vermaak voor jong en oud. Er is een speelvijver met rondom een strand, een binnenzwembad met kinderbad, speeltuinen, airtrampoline, kabelbaan en een animatieteam.

Ook is er een bowlingbaan, midgetgolf, skelterverhuur en fietsverhuur. Of kom voetballen of basketballen op het speelveld, tijdens de vakanties worden er door het recreatieteam wedstrijden georganiseerd.


De Witte Berg comfort_prive_sanitairOp camping De Witte Berg in Ootmarsum hebben ze comfortplaatsen met privé sanitair.

De camping heeft een natuurlijke zwemvijver met waterspeeltuin, overdekt zwembad, airtrampoline, animatieteam, indoor speeltuin en een midgetgolfbaan.


camping t Akkertien comfortplaats met prive sanitairOp camping ’t Akkertien hebben ze comfortplaatsen met privé sanitair. De camping ligt in het mooie waterrijke natuurgebied Weerribben en Wieden.

Op de camping is een overdekt verwarmd zwembad met apart peuterbad, op mooie zomerdagen kan de schuifkap van het zwembad open geschoven worden. Er zijn verschillende speeltuintjes, een voetbalveld, volleybalveld en tafeltennis. Tijdens de vakanties is er een animatie team.


Camping De Rammelbeek kampeerplaats met privé sanitairOp Camping De Rammelbeek hebben ze kampeerplaatsen met privé sanitair.

Op de camping kun je heerlijk zwemmen in het zwemmeer of in het overdekte, verwarmde zwembad. Bij het zwemmeer is een zandstrandje en waterspeeltoestellen voor kinderen.

De kinderen kunnen zich ook uitleven in de binnen- en buitenspeeltuinen, ballenbak of op de springkussens. De wat oudere kinderen vinden elkaar bij het tafelvoetballen, de tafeltennistafels, het darten of biljarten.


Beerze Bulten prive sanitairOp camping Beerze Bulten hebben ze comfortplaatsen met privé sanitair. Zijn deze al volgeboekt? Je kunt ook een privé cabine in het toiletgebouw reserveren.

Camping Beerze Bulten is een 5-sterren camping met een zwemparadijs met een binnen- en buitenzwembad, indoor speelparadijs, theatershows en een animatieprogramma. Van een Giga Knutselfeest tot Glijbaanrace en Giga Swingend Bingo Feest, je kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen.


t Rheezerwold Luxe Comfort XL kampeerplaats met privé sanitairOp camping ’t Rheezerwold hebben ze Luxe Comfort XL kampeerplaatsen met privé sanitair.

Op de camping is een verwarmd buitenzwembad met familieglijbaan, bruisbank en hydrojet. En op de koelere dagen kun je terecht in het binnenzwembad met apart peuter- en kleuterbad.

Nieuw zijn de interactieve voetbalvelden Toro en Sutu, bij Toro zijn de traditionele doeltjes vervangen door interactieve panelen. De Sutu is een interactieve voetbalmuur, hier kunnen de kinderen zelf kiezen uit verschillende spellen. Ook is er een animatieteam op de camping met leuke activiteiten voor kids en tieners.


holterberg comfortplaats prive sanitairOp Camping de Holterberg hebben ze comfortplaatsen en luxe comfortplaatsen met privé sanitair.

Op de camping zijn meerdere speeltuintjes te vinden, een beachpannaveld met voetbaldoeltjes, airtrampoline en een overdekte speeltuin. In de zomer kun je heerlijk zwemmen in het verwarmde zwembad. Er is een groot bad met stroomversnelling, kleuterbad met waterpaddenstoel en een peuterbadje met fonteintje. Tijdens de vakanties is er een animatieteam met Cor en Corrie Hoen.


De Lemeler Esch kampeerplaats met privé sanitairOp Natuurcamping De Lemeler Esch hebben ze kampeerplaatsen met privé sanitair en twee kampeerplaatsen met eigen sanitair in het naastgelegen toiletgebouw. Je kunt kiezen uit een gewone of een XL kampeerplaats met privé sanitair.

De camping heeft een verwarmd buitenzwembad met apart peuterbad, een speelbos met een kabelbaan en waterpomp, speelvijver (30 cm. diep), blotevoetenpad, recreatieprogramma met natuuractiviteiten en een buitentheater met o.a. broodjes bakken en verhalenvuur.


Camping ’t Veld comfort kampeerplaats met privé sanitairOp Camping ’t Veld hebben ze comfort kampeerplaatsen met privé sanitair. Deze kampeerplaatsen liggen aan de buitenzijden van de velden Slak en Uil. Dit zijn gezellig ingerichte velden met in het midden leuke speeltoestellen en een zandbak.

Camping ’t Veld is de kleinste 5-sterren camping van Nederland, met minder dan 100 kampeerplekken. Er is een overdekt zwembad met peuterbadje en waterglijbaan met tijdsregistratie, wie wordt de snelste van de dag? Behalve zwemmen kunnen de kinderen ook hun energie kwijt in de indoor speeltuin, bij het strandmeer of bij de leuke activiteiten van het animatieteam.


de kleine wolf prive sanitairCamping De Kleine Wolf biedt sinds 2021 gloednieuw privé-sanitair aan op enkele kampeerplaatsen. Badkamers met douche, toilet, wastafel en designradiator, en aan de buitenkant een eigen afwasplaats.

Op de camping kunnen kinderen spetteren in de binnen- of buitenzwembaden, spelen in de indoor speeltuin en meedoen met de activiteiten van het animatieteam. Ook kunnen ze met zand en water spelen aan het strand en genieten van shows in het theater. De camping is gekozen tot ANWB Camping van het Jaar 2020.


Papillon Country Resort Comfort prive sanitairBij Papillon Country Resort hebben ze kampeerplaatsen met privé sanitair. Op de kampeervelden zijn leuke speeltoestellen voor de kinderen. Zwemmen kunnen ze in het overdekte zwembad met kinderglijbaan, peuterbadje en een spraypark.

Behalve in het zwembad kunnen de kinderen ook zwemmen, bootje varen of zandkastelen bouwen bij de grote zwemvijver. Voor de kinderen is er verder een leuke kabelbaan en een kabouterpad in het bos. Ze kunnen spelen in het indoor speelparadijs en tijdens de vakanties leuke dingen doen met het animatieteam en mascotte Spotty.


Krieghuusbelten prive sanitairCamping Krieghuusbelten heeft comfort kampeerplaatsen met privé sanitair aan het water. Het privé sanitair bestaat uit een duo-unit met aan beide kanten een douche, toilet en wastafel. De duo-units staan tussen twee plaatsen in.

Op de familiecamping is genoeg te doen voor iedereen. Zo is er een zwembad met waterglijbaan en apart peuterbad, verschillende speeltuintjes op de velden, indoorspeeltuin, een grote buitenspeeltuin met airtrampoline, kabelbanen en een interactief pannaveld. Tijdens de weekenden en de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke activiteiten.


Camping de Eikenhof prive sanitairOp Camping de Eikenhof hebben ze super comfortplaatsen met privé sanitair. De plaatsen zijn 120 m² en liggen aan de nieuwe recreatievijver.

Op de camping is een grote speeltuin, een verwarmd buitenzwembad met peuterbad, indoorspeeltuin en een kinderboerderij. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam. Naast de camping ligt Klimbos Avontuurlijk Paasloo.


Camping Si-Es-An prive sanitairOp Camping Si-Es-An hebben ze kampeerplaatsen met privé sanitair.

Op de camping is een speeltuin met een springkussen, waterspeelobject, schommels en een glijbaan. Kleine kinderen kunnen gratis gebruik maken van skelters, en tijdens de schoolvakanties is er een enthousiast animatieteam met een kidsclub.

Verder is er een groot sportveld waar je kunt voetballen, basketballen en volleyballen. De camping heeft geen eigen zwembad, maar er is een openluchtzwembad op anderhalve kilometer van de camping.


Camping De Kleine Belties comfortplusplaatsOp Camping De Kleine Belties hebben de Comfortplusplaats en de Camperplaats privé sanitair.

Op de camping is veel te doen voor jong en oud, zo is er een overdekt zwembad, buitenzwembad en een zwemvijver met zandstrand en speeltoestellen.

Kinderen kunnen zich verder uitleven in de speeltuinen, op het springkussen, de sportvelden en de binnenspeeltuin. Of huur een skelter voor ze zodat ze lekker over de camping rond kunnen crossen. Tijdens de schoolvakanties verzorgt een animatieteam leuke activiteiten.

Op Camping De Kleine Belties kampeer je in een christelijke sfeer. Op zondag zijn alle faciliteiten gesloten.


Camping De Luttenberg privé sanitairOp Camping De Luttenberg kun je privé sanitair in het sanitair gebouw op aanvraag bijboeken. De camping ligt aan de voet van de Luttenberg op de Sallandse Heuvelrug.

Er is hier voor kinderen veel te doen: er zijn speeltuinen, een dierenweide, een buitenzwembad en binnenbad, voetbalveld en midgetgolfbaan. Er zijn skelters te huur en kinderen kunnen een ritje maken op de lieve pony’s van de camping. Tenslotte is er een animatieteam die allerlei leuke activiteiten organiseert.


Camping De PallegarsteOp Camping De Pallegarste kun je privé sanitair op aanvraag bijboeken. Er zijn in totaal 4 privé badkamers beschikbaar in het nieuwe sanitair gebouw.

Het privé sanitair is niet plaatsgebonden, je kunt dus ook privé sanitair bijboeken als je in een van de 5-persoons safaritenten verblijft.

De camping heeft drie verschillende zwembaden met glijbanen, een waterspeeltuin en ligweides. In het kleuterbad staat een groot speeltoestel met verschillende waterglijbanen. Verder is er nog een indoor speeltuin, kinderboerderij en avonturenpad. Tijdens de schoolvakanties organiseert een animatieteam leuke activiteiten voor jong en oud.

Andere provincie?

Ga terug naar alle campings met privé sanitair, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Texel Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg