Vakantie
        met kinderen

All inclusive 1-oudervakantie

Club Med Club Med: voor 1-oudergezinnen een ultieme ervaring. Club Med is specialist in all-inclusive vakanties. Voel je geen moment alleen door de sportlessen en andere activiteiten die in groepsverband worden gegeven. En tijdens het eten geniet je aan grote tafels samen met andere 1-oudergezinnen van heerlijke gerechten en goede wijnen.

Single Parents bij Club Robinson: meer dan een exclusieve en veelzijdige Clubvakantie. Elke Club heeft zijn eigen beleving, gebouwd in de sfeer van het land. Sport, ontspanning en een gezonde levenswijze zijn onderdelen van hun filosofie. Club Robinson is gespecialiseerd in Single en 1-ouder vakanties.

All Inclusive-vakanties met éénoudervoordeel van Pharos Reizen. Speciaal voor gezinnen met één ouder hebben ze een éénoudervoordeel-selectie gemaakt. Eénoudergezinnen profiteren namelijk zelden van kinderkortingen. Dit vindt Pharos Reizen niet eerlijk! Daarom hebben ze een aantal all inclusive-vakanties geselecteerd waar ook 1-oudergezinnen aantrekkelijke kortingen krijgen.


Nog meer All Inclusive vakanties

Voor nog meer All Inclusive vakanties kun je kijken op de volgende pagina's:

- All Inclusive met kids
- All Inclusive met baby
- All Inclusive met peuter
- All inclusive vakantie met pubers
Copyright © Leukevakantiesmetkinderen.nl