Kindercampings in Friesland

Ben je op zoek naar een kindercamping in Friesland? Hieronder vind je een overzicht van de leukste kindercampings in Friesland. In Friesland vind je veel meren, wijde polderlandschappen, terpen, wouden en leuke stadjes.

Ga watersporten op een van de meren, huur een bootje of neem je eigen bootje mee. Op een kindercamping in Friesland kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen, ravotten en vriendjes maken.

Kindercampings in Friesland

Kindercamping De KuilartCamping De Kuilart ligt direct aan een groot binnenmeer in Friesland. Op de camping is genoeg te doen voor kinderen. Er is een overdekt zwembad met een waterglijbaan, apart peuterbad, bubbelbanken en een stroomversnelling. Naast het zwembad is een speeltuin met o.a. een klimpiramide en een piratenschip met kabelbaan.

Verspreid over de camping zijn er nog meer speeltoestellen zodat de kinderen ook dichtbij je tent of caravan kunnen spelen. Ook is er een voetbalveld, pannaveldje, skateramp en tafeltennistafel aanwezig. En tijdens de zomervakantie is er een animatieteam aanwezig.

Je kunt hier komen kamperen met je eigen tent, caravan of camper, maar ze hebben ook stacaravans, bungalows en watervilla’s te huur. Ze hebben ook kampeerplaatsen met privé sanitair.


camping it wiidCamping ‘It Wiid’ ligt direct aan het water, middenin Nationaal Park De Alde Feanen. De camping is één van de grootste campings in Friesland. Het is een ideale camping voor gezinnen met kinderen. Ze kunnen zwemmen in het verwarmde zwembad met een grote glijbaan en peuterbadje.

Op de camping zijn verschillende speeltuintjes, er is een animatieteam die dagelijks leuke activiteiten organiseert, en er is voor de kinderen een eigen sanitair-gebouw met kinder-sanitair.

Je kunt hier komen kamperen met je eigen tent, caravan of camper, maar je kunt hier ook een stacaravan, chalet of vakantiehuis huren.


camping landal esonstadCamping Landal Esonstad ligt aan de grens van Nationaal Park Lauwersmeer. De camping is erg kindvriendelijk, zo kunnen de kinderen zwemmen in het overdekte zwembad, klimmen en klauteren in het indoorspeelparadijs of de speeltuin, en dansen in de minidisco.

Verder organiseert het Fun & Entertainment-team leuke activiteiten voor de kinderen.

Je kunt hier komen kamperen met je eigen tent, caravan of camper.

Andere provincie?

Ga terug naar alle Kindercampings in Nederland, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Flevoland Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg