Kindercampings in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een kindercamping in Noord-Brabant? Hieronder vind je een overzicht van de leukste kindercampings in Noord-Brabant.

In Noord-Brabant kun je heerlijk wandelen en fietsen in de De Loonse en Drunense duinen. Ga op ontdekkingstocht in moerasgebied de Groote Peel of in de Brabantse Biesbosch. Of breng een bezoekje aan een van de gezellige steden van Noord-Brabant.

Of ga naar één van de pretparken, zoals de Efteling, familiepark DippieDoe, BillyBird park Hemelrijk en Speelland bij Beekse Bergen. Bezoek een van de mooie dierentuinen, ga op safari in Safaripark Beekse Bergen, naar Dierenrijk of ZooParc Overloon.

Kindercampings in Noord-Brabant

camping de achterste hoef kindercampingOp Camping De Achterste Hoef hebben kinderen de tijd van hun leven. Ze kunnen zwemmen en spetteren bij de recreatieplas met strandje en waterglijbaan, in het verwarmde buitenzwembad, of in het binnenzwembad met pierenbadje.

Verder kunnen ze springen op de airtrampoline, klimmen en klauteren in de indoorspeeltuin en meedoen met het activiteitenprogramma van het animatieteam. Voor de tieners (12+) is er de Chillerzz jeugdlounge.

Je kunt hier komen kamperen met je eigen tent of caravan, maar je kunt hier ook safaritenten, chalets, bungalows en trekkershutten huren. Ze hebben ook kampeerplaatsen met privé sanitair.


kamperen vakantiepark dierenbos comfort kampeerplaatsKamperen op Vakantiepark Dierenbos, maak kennis met de leukste bosdieren op het park, neem een duik in het zwembad, en geniet van de andere faciliteiten. De kampeerplaatsen zijn ruim en bevinden zich in een bosrijke omgeving.

Je kunt met je eigen caravan/tent komen, maar je kunt ook een ingerichte tent of glamping-tent huren.

Bij een verblijf in een vakantietent ontvang je gratis de AttractiePas. Deze pas geeft je gratis toegang tot diverse dag-attracties: Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Dierenrijk, Sportiom, Aviodrome, ZooParc Overloon en AquaZoo Friesland.


camping beekse bergen comfort kampeerplaatsKamperen met een Afrikaans tintje op Vakantiepark Beekse Bergen: je kampeert namelijk naast Safaripark Beekse Bergen. Vakantiepark Beekse Bergen beschikt over standaard, comfort en luxe kampeerplaatsen.

Breng een bezoek aan het naastgelegen Speelland Beekse Bergen of ga op safari in Safaripark Beekse Bergen.

Je kunt ook een ingerichte tent of glamping-tent huren op Vakantiepark Beekse Bergen. Bij een verblijf in een vakantietent ontvang je gratis de AttractiePas, hiermee krijg je gratis toegang tot 7 leuke dag-attracties.

Andere provincie?

Ga terug naar alle Kindercampings in Nederland, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Flevoland Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg