Kindercampings in Utrecht

Ben je op zoek naar een kindercamping in Utrecht? Hieronder vind je een overzicht van de leukste kindercampings in Utrecht.

In het noordwesten van Utrecht vind je de Vinkeveense plassen, hier zijn 12 zandeilanden ingericht voor waterrecreatie. Je vindt hier strandjes, ligweiden, picknickbanken en speeltoestellen. Sommige eilanden zijn vanaf het vaste land bereikbaar.

In de bossen op de Utrechtse Heuvelrug kun je heerlijk fietsen en wandelen. En voor de kinderen zijn hier verschillende leuke speeltuinen.

Tenslotte kun je in Utrecht ook kamperen bij de boer in ingerichte safaritenten.

Kindercampings in Utrecht

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Comfortplaats kamperenCamping Landgoed Ginkelduin ligt in een natuurgebied van bos, heide en zandverstuivingen op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Op het park is genoeg te doen voor (kleine) kinderen & tieners.

Er is een dierenweide, speeltuin met airtrampoline, panna- en basketbalveldje, midgetgolfbaan, en een verwarmd buitenzwembad met kinderbad. Er zijn ook genoeg binnen activiteiten te doen, zo is er een binnenzwembad met kinderbad, binnenspeeltuin, bowlingbaan, een aparte lounge voor tieners en een bar met o.a. een voetbaltafel en airplay.

Je kunt hier komen kamperen met je eigen tent, caravan of camper, maar ze hebben ook ingerichte tenten, cabins en bungalows te huur. Ze hebben ook kampeerplaatsen met privé sanitair.


FarmCamps t Oortjeshek saferitentenOp FarmCamps ’t Oortjeshek kun je komen kamperen op het erf bij de boer. Help boer Wibe bij het voeren van de kalfjes, leer alles over het waterleven in de sloot, en leer van boerin Hendrika hoe je van melk en bloem zelf wafels kunt bakken.

De kinderen kunnen verder nog spelen op de water- en zandspeelplaats of in de speelschuur. Je kunt hier komen kamperen in luxe ingerichte safaritenten.

Op 300 meter van de boerderij bevindt zich recreatiegebied Oortjespad, hier hebben ze ook een peuterbadje.

Andere provincie?

Ga terug naar alle Kindercampings in Nederland, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Flevoland Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg