Kindercampings in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een kindercamping in Zuid-Holland? Hieronder vind je een overzicht van de leukste kindercampings in Zuid-Holland.

In Zuid-Holland vind je veel kindvriendelijke campings aan het strand of op de Zuid-Hollandse eilanden. Ook kun je kamperen bij de boer in het Groene Hart.

Kindercampings in Zuid-Holland

Camping DuinrellOp Familiecamping Duinrell is er voor kinderen veel te beleven. De combinatie strand, zee, attractiepark en Tikibad maken van je vakantie een echte belevenis.

In het zomerseizoen is je verblijf inclusief toegang tot het attractiepark, en kun je dagelijks twee uur spetteren in het tropische Tikibad voor €4,-. In het winterseizoen is het attractiepark gesloten, maar kun je wel onbeperkt gratis gebruik maken van het Tikibad. Tijdens de schoolvakanties is er een leuk entertainment-programma.

Verblijf in een Duingalow of Lodgetent, of reserveer een plekje op de camping. Of boek een stacaravan of bungalowtent bij Suncamp of LuxCamp. Ze hebben ook kampeerplaatsen met privé sanitair.


RondeweibosCamping Rondeweibos ligt direct achter het Noordzeestrand, het is een heerlijke plek voor liefhebbers van strand, zee en duinen. Via een duinpad loop je zo naar het strand en de zee.

Op de camping is een verwarmd zwembad met kinderbad en glijbaan. De kinderen kunnen zich verder uitleven in de speeltuin met airtrampoline, op het sportveldje en het pannaveldje.

Tijdens de schoolvakanties is er een animatieprogramma voor de kinderen en de tieners (11+). Er is ook een chillclub voor de tieners.

Je kunt hier komen kamperen met je eigen caravan of tent, of je kunt een kampeer-cabin of chalet huren. Je kunt bij je kampeerplaats ook een privé sanitair unit in het sanitairgebouw bijboeken.

Andere provincie?

Ga terug naar alle Kindercampings in Nederland, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Flevoland Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg