Kindercampings in Limburg

Ben je op zoek naar een kindercamping in Limburg? Hieronder vind je een overzicht van de leukste kindercampings in Limburg.

In het noorden van Limburg liggen twee Nationale Parken: De Groote Peel en De Maasduinen. In De Groote Peel wonen veel vogels, in dit waterrijke gebied liggen veel wandelpaden. In De Maasduinen kun je ook heerlijk wandelen en fietsen met de kinderen.

In het zuiden van Limburg waan je je door het heuvelachtige landschap een beetje in het buitenland. Ook hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. Geniet van het bourgondische leven en de aangename temperaturen, in Limburg is het namelijk vaak nét iets warmer dan in de rest van Nederland.

Kindercampings in Limburg

Kindercamping de LeistertOp Camping de Leistert vervelen de kinderen zich geen moment. Bij mooi weer kunnen ze lekker kliederen met water en zand bij de roeivijver. Ook kunnen ze spelen in de indoor speeljungle, of in de waterspeeltuin met touwbruggen, uitkijktorens, stappaaltjes en keien-oversteekjes.

Op de camping is verder een subtropisch zwemparadijs met twee waterglijbanen, warme bubbelbaden, en een apart peuter- en kleuterbad met speeltoestellen. En bij mooi weer kun je ook terecht in het verwarmde buitengolfslagbad. Het bad loopt langzaam af van ondiep naar diep, ideaal voor kinderen. En voor de allerkleinsten is er een kinderbadje.

Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig die zorgt voor actieve en uitdagende activiteiten, shows, workshops en spelletjes.

Je kunt hier komen kamperen met je eigen tent of caravan, maar je kunt hier ook glamping tenten, stacaravans en bungalows huren. Ze hebben ook kampeerplaatsen met privé sanitair.


Camping de Heldense BossenCamping De Heldense Bossen in het noorden van Limburg is een echte kindercamping.
Er is een buitenbad met kinderbad en een overdekt binnenzwembad met glijbaan, bubbelbad, stroomversnelling en apart peuter- en kleuterbad.

Verder is er een speeltuin met airtrampoline, waterspeelplaats, kabelbaan en een trekvlot over de roeivijver. Naast de speeltuin is een dierenpark met hertjes, geiten, kalkoenen en vele andere dieren.

Je kunt hier komen kamperen met je eigen tent of caravan, maar je kunt hier ook een caravan, kampeerbungalow of Bosgalow huren.


camping t geuldalCamping ’t Geuldal is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. De familiecamping ligt middenin een bosrijke omgeving en is omringd door de rivier de Geul.

Voor de kinderen is er een speeltuin met springkussen, klimtoren en een grote zandbak met zandspeeltoestellen. Op de kinderboerderij kunnen de kinderen in het hoogseizoen helpen om de konijnen, dwerggeitjes, alpaca’s, kippen en ezels te verzorgen.

Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam op de camping, en de kinderen kunnen gebruik maken van skelters en fietsjes.

Suncamp verhuurt op deze camping mooie safaritenten met toilet en douche. Of reserveer een kampeerplaats of accommodatie bij Ardoer of LuxCamp.

Andere provincie?

Ga terug naar alle Kindercampings in Nederland, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Flevoland Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg