Kindercampings in Noord-Holland

Ben je op zoek naar een kindercamping in Noord-Holland? Hieronder vind je een overzicht van de leukste kindercampings in Noord-Holland.

Op een kindercamping in Noord-Holland is het strand en de duinen altijd in de buurt. En achter de duinen zijn verschillende leuke speelparken.

Maar er is meer, zoals de vissersdorpjes en leuke stadjes aan het IJsselmeer, en een dagje Amsterdam mag natuurlijk ook niet ontbreken. Of breng een bezoekje aan de kaasmarkt in Alkmaar.

Kindercampings in Noord-Holland

Tempelhof ComfortplaatsCamping Tempelhof ligt in de Noord-Hollandse badplaats Callantsoog, vlakbij de zee en het strand.

Op de camping zijn verschillende speeltuinen met klimrekken, glijbanen, een draaimolen en een piratenboot. In de waterspeeltuin kunnen ze lekker met zand spelen, dammetjes bouwen en riviertjes graven.

In de zomer kun je lekker naar strand of zwemmen in het overdekte zwembad met waterglijbaan. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam.

Je kunt hier komen kamperen met je eigen tent of caravan, maar je kunt ook chalet of beach lodge huren. Ze hebben ook kampeerplaatsen met privé sanitair.


Camping Sint Maartenszee speeltuin animatiegebouwCamping Sint Maartenszee ligt aan de rand van een prachtig duingebied, vlakbij Callantsoog en Schagen. Via een duinpad recht tegenover de camping loop je in 15 minuten zo naar het strand en de zee.

Op de camping is een nieuwe speeltuin met klim- en klautertoestellen, glijbanen, een airtrampoline en zandbakken. Verder is er een midgetgolfbaan in de duinen, een basketbalveld en tafeltennistafels.

Bij de receptie verhuren ze bolderkarren, ideaal om met je strandspullen door de duinen naar het strand te lopen. Ook verhuren ze fietsen met en zonder versnellingen, kinderzitjes en kinderfietsjes.

Je kunt hier met je eigen tent, caravan of camper komen kamperen, maar ze verhuren ook woodlodges, duinlodges, trekkershutten, houten huisjes en strandbungalows.


Ardoer Noorder SandtStrandcamping ’t Noorder Sandt in Julianadorp aan Zee is een gezellige familiecamping op 600 meter van het strand en de zee. Op de camping kun je een bolderkar huren, handig voor je spullen en de kinderen als je een dagje naar het strand gaat.

Op de camping zijn verschillende speeltuinen met klim- en klautertoestellen, glijbanen en een airtrampoline. Ook is er een pannakooi, volleybalveld en skatebaan. En als het een dagje wat minder weer is dan kun je op de camping naar het overdekte zwembad met glijbaan, kinderbad en bubbelbank gaan.

In de sanitairgebouwen is een familiedouche en een babyroom aanwezig. Ook zijn er kleine douches, toiletten en wastafels.

Je kunt hier komen kamperen met je eigen tent, caravan of camper, maar ze verhuren ook chalets, luxe strandtenten en woodlodges.

Andere provincie?

Ga terug naar alle Kindercampings in Nederland, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Flevoland Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg