Kindercampings in Zeeland

Ben je op zoek naar een kindercamping in Zeeland? Hieronder vind je een overzicht van de leukste kindercampings in Zeeland.

Zeeland is de provincie met de meeste zonne-uren in Nederland. Met wel 600 kilometer kuststrook is het strand en de zee altijd dichtbij. Veel kindercampings liggen dan ook aan het strand. Maar je kunt hier ook kamperen bij de boer.

Kindercampings in Zeeland

Camping de MeerpaalCamping de Meerpaal ligt aan de voet van de duinen op 5 minuten lopen van het strand in Zoutelande.

Op de camping is een spraypark met een waterspeelschip voor veel spetter en speelplezier. De kids kunnen ook hun energie kwijt op de airtrampoline of op het sportveldje. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam die leuke activiteiten voor de kinderen organiseert.

Je kunt hier komen kamperen met je eigen tent, caravan of camper, maar ze hebben ook safaritenten, stacaravans en chalets te huur. Ze hebben ook kampeerplaatsen met privé sanitair.


Molecaten Park Wijde BlickCamping Wijde Blick in Renesse ligt 1,5 km van de langgerekte Zeeuwse stranden. Buiten zwemmen doe je lekker in de zee, en op de camping is een binnenzwembad met glijbaan en kinderbadje.

Op de kampeervelden zijn speeltuintjes, en er is een grote speeltuin met airtrampoline. Verder zijn er sportveldjes en een natuurweide met schaapjes op de camping.

De sanitair-gebouwen hebben faciliteiten voor baby’s en kinderen. En er is een speelkamer met o.a. gezelschapsspelletjes en air-hockey. Tijdens de schoolvakanties is er animatie voor de kinderen op de camping.

Je kunt hier komen kamperen met je eigen tent, caravan of camper, maar je kunt ook een luxe ingerichte stacaravan huren. Ze hebben ook kampeerplaatsen met privé sanitair.

Andere provincie?

Ga terug naar alle Kindercampings in Nederland, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Flevoland Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg