Kindercampings in Groningen

Ben je op zoek naar een kindercamping in Groningen? Hieronder vind je een overzicht van de leukste kindercampings in Groningen. In Groningen kun je met je kinderen op ontdekkingstocht in een aantal natuurgebieden. En een bezoekje aan de hoofdstad mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Kindercampings in Groningen

camping westerkwartierCamping Westerkwartier is een kleine camping met speeltuintjes en animatie. De camping heeft een eigen zwem- en recreatieplas met een zandstrand en een zonneweide.

Ook is er een klein buitenzwembadje van 3,5 bij 7 meter, ideaal om op warme dagen even lekker af te koelen.

Tenslotte is er een uitgebreid animatieprogramma voor de kinderen. Je kunt hier een luxe safaritent huren.


Camping De WatermolenCamping De Watermolen ligt aan een natuurplas met een klein zandstrandje en een grasweide. Op de grasweide staan speeltoestellen zoals een kabelbaan, uitkijktoren met glijbaan, trapveldje en een waterspeeltoestel.

Tijdens de zomervakantie is er een kleinschalig animatieprogramma voor de kinderen. Op de camping is een aparte ruimte met een babybadje en een familiedouche waar je met je kind onder kunt staan.

Je kunt een kampeerplaats reserveren bij ANWB Camping.


Camping t StrandheemCamping ’t Strandheem is een familiecamping waar zowel de kleintjes, tieners én de ouders het naar hun zin hebben.

Naast de camping ligt een groot recreatiemeer met een heerlijk zandstrand, en op de camping is een overdekt zwembad met een kleine glijbaan, stroomversnelling en een kinderbadje.

Op de camping zijn verschillende speeltuintjes te vinden en een midgetgolfbaan. Tijdens de schoolvakanties is er een dubbel animatieprogramma: één voor de kleintjes en één voor de tieners. Speciaal voor de tieners is er ook een jeugdhonk en disco.

Je kunt hier met je eigen tent komen, maar ze verhuren ook stacaravans en ingerichte tenten.


Camping WedderbergenCamping Wedderbergen is een familiecamping gelegen in het zuiden van Groningen. De camping heeft een natuurbad met zandstrand, het water loopt hier geleidelijk af, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Op de camping is ook nog een overdekt zwembad met glijbaan, bubbelbad, stroomversnelling en een apart peuterbad.

De kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuintjes verspreid over de camping, en tijdens de schoolvakantie is er een animatieprogramma voor zowel de kleinere kinderen als de tieners.

Je kunt een kampeerplaats op de camping boeken, maar ze verhuren ook ingerichte stacaravans.

Andere provincie?

Ga terug naar alle Kindercampings in Nederland, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Flevoland Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg