Kindercampings in Gelderland

Ben je op zoek naar een kindercamping in Gelderland? Hieronder vind je een overzicht van de leukste kindercampings in Gelderland. Behalve de Veluwe vind je ook de Betuwe en de Achterhoek in Gelderland. Allemaal mooie gebieden om met je kinderen te ontdekken. Op een kindercamping in Gelderland kunnen de kinderen dagenlang buitenspelen.

Kindercampings in Gelderland

Camping De Twee BruggenOp Camping De Twee Bruggen in de Achterhoek vervelen de kinderen zich geen moment. Er is een binnen- en buitenbad met 4 glijbanen. Het buitenzwembad is verwarmd, en er is een apart peuterbadje en spraytoestellen voor de kleintjes. In de speeltuin kunnen de kinderen lekker spelen op het klimrek, het springkussen, de schommel en de glijbaan. Of lekker kliederen en scheppen in het zand en spelen met de waterpomp.

Tijdens de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke activiteiten voor de kinderen tot 12 jaar. Samen met de mascottes Klara, Bart en Babs doen ze leuke dingen: ochtendgymnastiek, lachen om de mopjes van Bart en Babs in het schatertheater, en avonturen beleven met Klara de Koe.

Je kunt hier komen kamperen met je eigen tent, caravan of camper, maar je kunt hier ook een chalet, lodgetent of bungalow huren. En ze hebben kampeerplaatsen met privé sanitair. Reserveer je plekje via ANWB Camping, of huur een ingerichte stacaravan of glamping tent bij Allcamps, VacanceSelect of Eurocamp.


eiland van maurikCamping Vakantiepark Eiland van Maurik in de Betuwe is één van de leukste vakantieparken in Gelderland. Kinderen vervelen zich hier geen moment. Er zijn leuke activiteiten voor de kleintjes zoals het theater, de knutselclub, pony rijden en de waterspeeltuin, maar ook voor de stoere 12-plussers is er voldoende te beleven: zeilen, tennissen, Rib-Adventure en banaanvaren.

En als het weer even niet mee zit hoeft ook niemand zich te vervelen. Er is een grote speelhal met klimwand, luchtkussens en indoor midgetgolf. En voor overdekt zwemmen kun je een aantal gratis kaarten voor het zwembad in de buurt krijgen.

Huur een safaritent of stacaravan bij Vacanceselect of Bungalowspecials, of een kampeerplaats of stacaravan bij ANWB Camping.


de boshoekDe Boshoek: een prachtige camping op de Veluwe. Speciaal voor ouders met jonge kinderen zijn er 2 autovrije velden met een eigen speeltuin. In de kindervakantie is er een animatieteam aanwezig die de kinderen op de velden ophaalt met de ‘Keessie mobiel’ en de kinderen ook weer thuis brengt na afloop. Ook kunnen kinderen naar de ponyclub, kinderboerderij, het sportpark of de enorme speeltuin met glijbaan van 7,5 meter hoog.

Je kunt hier komen kamperen met je eigen tent, caravan of camper, maar je kunt er ook safaritenten, chalets, trekkershutten en vakantiehuizen huren. En ze hebben kampeerplaatsen met privé sanitair.

Andere provincie?

Ga terug naar alle Kindercampings in Nederland, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Flevoland Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg